Ook wij zijn blij dat er al een beetje meer vrijheid is tijdens deze Corona-tijden.

De overheid heeft goedkeuring gegeven voor het terug opstarten van de verhuring van Springkastelen. Dit uiteraard onder een aantal extra voorwaarden die u hieronder kan vinden samen met onze voornaamste voorwaarden:

– Enkel verhuur aan prive personen.
– Enkel personen van 1 gezin (bubbel) toegelaten op het springkasteel.
– Geen onderverhuur toegestaan.
– Social distancing respecteren.
– Springkastelen worden voor en na gebruik door ons grondig ontsmet.
– Bij voorkeur contactloos betalen.

Omdat er nog heel wat kinderen thuis zitten en wel wat afleiding kunnen gebruiken doen ook wij hiervoor een speciale COVID19 PROMO.

Voor een dagprijs kun je nu het springkasteel huren voor een midweek of een weekend. Huren voor een ganse week mag uiteraard ook voor een prijs van 1,5 x de dagprijs.

Midweek : Maandag – Vrijdag
Weekend : Zaterdag – Zondag
Week : Maandag – Zondag

Reservaties kunnen via email, messenger, whatsapp of telefonisch afgehandeld worden, steeds zal uw bestelling door ons bevestigd worden zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Alle artikelen op onze website zijn inclusief 21 % btw.

Uiteraard worden alle springkastelen thuis geleverd en vakkundig door ons geïnstalleerd.Voor het vervoer naar een locatie meer dan 10km van onze locatie verwijderd rekenen wij 1.00 € aan per kilometer. Bijvoorbeeld u woont op 25 km afstand dan betaalt u, ondanks het feit dat wij dit traject 4x moeten afleggen, toch maar 15.00 € vervoerskosten.

Pin It on Pinterest

Share This
× Contacteer ons via WhatsApp